Platform vmbo groen 17 juni 2024

Vacatures regiocoördinatoren Platform vmbo groen

Vacatures regiocoördinatoren Platform vmbo groen

Platform vmbo groen zoekt regiocoördinatoren. Regionaal worden diverse activiteiten voor beroepsgerichte docenten georganiseerd en wordt samenwerking gezocht met andere vo en mbo scholen en de beroepspraktijk. Er zijn vijf regio’s, elke regio heeft twee coördinatoren. Op dit moment zijn er vacatures in de regio’s midden, oost en zuid.

In Platform vmbo groen zijn bijna 100 vmbo scholen in Nederland vertegenwoordigd; alle vmbo groen scholen van de groene verticale scholengemeenschappen (voormalige AOC’s) en vo scholen die lid zijn van de VBG (Vereniging Buitengewoon Groen). Het platform is verdeeld in vijf regio’s .

Om de positie en activiteiten in de regio’s te versterken is vanaf januari 2024 Erik van der Toorn als Landelijk regiovertegenwoordiger van Platform vmbo groen aangesteld.

Voor de regio’s midden, oost en zuid zijn we op zoek naar enthousiaste beroepsgerichte groen docenten/ coördinatoren/ vakgroepvoorzitters met organisatorische en verbindende kwaliteiten.

Wil jij een bijdrage leveren aan goed vmbo groen onderwijs, door kennis te delen met collega’s en in de regio het vmbo groen onderwijs sterker te profileren en positioneren?

Neem dan contact op met de Landelijk regiovertegenwoordiger van Platform vmbo groen: Erik van der Toorn

 


Meer nieuws