Groenonderwijs.nl 14 februari 2019

Skills The Finals in de RAI Amsterdam met meet & greet Britt Dekker

Skills The Finals in de RAI Amsterdam met meet & greet Britt Dekker

Van 20-22 maart is het event Skills the Finals in de RAI in Amsterdam. Je kunt hier de finale bloembinden live meemaken en er wordt teruggeblikt op de eerder gehouden finales tuinaanleg, dierverzorging, paraveterinair. Op donderdag 21 maart komt Britt Dekker langs voor een meet & greet. Britt is bekend van haar Youtube en Instagram kanalen Paardenpraat tv en Dierenpraat tv.

Bij de Skills Talents wedstrijden (vmbo) wordt in de RAI gestreden in de categorie bloem en tuinaanleg. Daarbij is er een unieke LOB Experience.

De Skills Heroes finales tuinaanleg, dierverzorging en paraveterinair vinden eerder plaats elders in het land.

Dierverzorging en paraveterinair in Born
De vakwedstrijden dierverzorging en paraveterinair waren op donderdag 14 en vrijdag 15 februari, georganiseerd door Citaverde College. De wedstrijden werden gehouden bij het Dierenbeschermingcentrum in Born, waar Citaverde College ook praktijklessen geeft aan mbo-studenten. >> uitslag. 

Tuinaanleg
Van 21 februari tot en met 23 februari strijden vier teams van jonge hoveniers om de titel Nederlands Kampioen Tuinaanleg 2019. De wedstrijd, die plaatsvindt tijdens de beurs TuinIdee in ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze wedstrijd leggen de deelnemende scholieren een tuin aan van vijf bij vijf meter, binnen een tijdsbestek van 20 uur. Het winnende team neemt deel aan het evenement WorldSkills 2019 van 22 tot en met 27 augustus 2019 in Kazan Rusland.

>> meer informatie over Skills The Finals in de Rai in Amsterdam
 


Meer nieuws