Groenpact 08 mei 2023

Kom naar de Groenpact Manifestatie!

Kom naar de Groenpact Manifestatie!

Op donderdagmiddag 1 juni is Groenpact Manifestatie in Dronten. Een feestelijk en inhoudelijk programma, met als speciale gasten: minister Christianne van der Wal, ambassadeur 'Natuurinclusief' André van der Zande en boer Ayoub! Ook maken we deze middag bekend wie de de winnaars zijn van de Groenpact Impactprijs.

Naast een inspirerend en inhoudelijk programma, is er volop gelegenheid om te netwerken. Verbind je met een van de Groenpact onderdelen in de breakoutsessies.

Kies bijvoorbeeld een van deze breakouts:

CIV Groen en Digitalisering & Technologie - de GMEC

Digitale technologie is niet meer weg te denken in het groene onderwijs. Zone.college ontwikkelde het Green Mobile Education Centre (GMEC), een mobiele lesruimte vol met technische snufjes zoals simulatoren en VR-applicaties. De GMEC staat op 1 juni in Dronten. De bouwer en projectleider van Zone.college vertellen je er alles over.

Groen Kennisnet - De Grote Groene Kenner Kennisquiz

Voor iedereen die zijn kennis op het gebied van agri, food en groen wil testen. Mag jij je straks dé Groene Kenner noemen?

Voor de genomineerden van de Groenpact Impactprijs is het een super spannende middag, want zij horen wie er naar huis gaat met de prijs van 2500 euro! 


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws