Bijscholing vmbo 03 juni 2021

Laatste kans inschrijving cursussen Sterk groen techniekonderwijs

Laatste kans inschrijving cursussen Sterk groen techniekonderwijs

Deze maand zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar bij vier trainingen in het kader van Sterk groen techniekonderwijs. Schrijf je nog snel in voor Programmeren met Arduino, Green Mobile Education Center, Drones in de groene sector of Kleine (elektrische) tuin- en parkmachines.

Schrijf je deze week nog in voor dit gesubsidieerde scholingsaanbod op de site van bijscholingvmbo.nl. 

Er zijn nog plaatsen voor de onderstaande trainingen. Deze zijn geschikt voor zowel vmbo groen docenten als tech(niek) docenten.

 

15 Juni - Programmeren met Arduino (Wageningen) - inschrijving sluit 3 juni

Technologie is onlosmakelijk verbonden met de toekomst van de groene sector. Melkrobots, zelfrijdende machines, oogstrobots etc. Alles wordt verbonden aan sensoren. Wilt u iets met procestechnologie in de lessen? Kom naar deze eendaagse training!

 

15 Juni - Green Mobile Education Center (Hengelo (Gld)) - inschrijving sluit 3 juni

Maak kennis met het Green Mobile Education Center van Zone.college en laat u inspireren! Nieuwe technologieën zoals simulaties, Virtual Reality (VR) en Augment Reality (AR) worden in de mobiele trailer ingezet voor groen onderwijs.

 

24 Juni - Drones in de groene sector (Almere) - inschrijving sluit 10 juni

Deze eendaagse training geeft u inzicht in de mogelijkheden van dronegebruik in de groene sector en hoe u drones in de vmbo lessen kunt inzetten. Natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag met basis-programmeren van drones en het vliegen met drones.

 

29 Juni - Kleine (elektrische) tuin- en parkmachines (Apeldoorn) - inschrijving sluit 15 juni

Een eendaagse training waarin het veilig gebruik van kleine (elektrische) machines in de groenvoorziening aan bod komt.

Heb je vragen of ideeën voor bijscholing vmbo groen voor volgend schooljaar? Neem dan contact op met kwartiermaker Edith Diepeveen


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws