Platform vmbo groen 22 december 2022

Regiobijeenkomst regio Zuid

Regiobijeenkomst regio Zuid

Op 12 oktober 2022 was de eerste regiobijeenkomst van regio Zuid. Een inspirerende middag waarbij het vernieuwde praktijkgerichte programma D&P centraal stond. Ook en rondleiding over Campus 013 stond op het programma. De enthousiaste leerlingen leverden een belangrijke bijdrage aan de middag.

We werden op Campus 013 in Tilburg hartelijk ontvangen door de leerlingen vanuit de pilot van het praktijkgerichte programma Dienstverlening & Producten. De docenten en leerlingen van Campus 013 nemen de aanwezigen mee door hun ervaringen met het venieuwde praktijkprogramma D&P. De leerlingen vertellen enthousiast over de opdrachten die ze hebben gedaan. De aanwezigen luisteren aandachtig en stellen vele vragen.

Na de presentaties volgt een rondleiding door de verschillende lokalen van Campus 013. De rondleiding geeft een goed beeld van het mooie onderwijs dat op Campus 013 aangeboden wordt. Campus 013 verzorgt onderwijs in alle leerwegen van het vmbo. Op meerdere leerpleinen maken de leerlingen kennis met verschillende beroepen met behulp van het grote aanbod aan keuzevakken. Denk aan horeca, mobiliteit, bouw, dieren, groen, uiterlijke verzorging en nog veel meer.

Eenmaal weer terug hebben de leerlingen heerlijke hapjes en drankjes klaar gezet en praten we na over de middag. Wij kijken terug op een mooie middag en we hopen dat tijdens de volgende regiobijeenkomst in 2023 weer velen van jullie aansluiten.


Meer nieuws