Groenpact 01 juli 2022

Kom jij ook naar de VHG & CIV Groen Docentendag?

Kom jij ook naar de VHG & CIV Groen Docentendag?

Op 6 oktober vindt de 6e editie van de VHG -CIV Groen docentendag plaats. Op deze jaarlijks terugkerende dag praten we docenten bij over innovaties en ontwikkelingen in de groenvoorzieningssector. Dit jaar op het Floriade terrein. Een dag boordevol informatie, inspiratie en ontmoetingen. Dit jaar is ook het Platform vmbo groen betrokken bij de organisatie. Edith Diepeveen verzorgt een workshop over de nieuwe leerweg en er is een workshop van het Lodenstein College over de samenwerking van het vmbo met het bedrijfsleven.

Ben jij vmbo-docent en wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het groene vak en te weten komen wat voor vakkrachten de sector in de toekomst nodig heeft? En daarbij ook kennis, ervaring en ideeën uitwisselen met vakgenoten? Dan mag je deze dag op deze inspirerende locatie vol aansprekende voorbeelden niet missen!

>> Meld je hier direct aan


Een dag vol inspiratie en ontmoeting!

Er is een gevarieerd en interessant programma samengesteld. Naast de workshops is er ook volop tijd om de Floriade te ontdekken en elkaar te ontmoeten.
De afgelopen jaren was de docentendag druk bezocht. Docenten waren positief vanwege de actualiteit en het feit dat men collega’s kon ontmoeten en vooral ervaringen kon delen. Lees hier het verslag van de vorige keer.

Vmbo docenten gezocht

Ben je vmbo-groendocent? Dit jaar willen we naast mbo-docenten ook nadrukkelijk vmbo-groendocenten uitnodigen. Op diverse plekken in het land werken bedrijven, mbo- en vmbo-scholen nauw samen om studenten en leerlingen te laten zien hoe mooi en veelzijdig onze groene sector is. Een aantal workshops is extra interessant voor vmbo docenten!

Kies je favoriete workshops

Ook dit jaar is er weer een afwisselend programma van presentaties en workshops voor je samengesteld.

Een greep uit de onderwerpen:

  • Exclusieve particuliere tuinen
  • Succesvolle samenwerking tussen vmbo en bedrijfsleven
  • Simulatoren in het onderwijs
  • Hybride leermeester
  • Een nieuwe leerweg in het vmbo, wat betekent dat voor vmbo- én mbo-groen?
  • Aeres Hogeschool, 1 jaar later!

Bekijk via de link hieronder het volledige programma, maak je keuze voor de workshops en meld je direct aan!
Kosten voor deze professionaliseringsdag bedragen € 25,- per deelnemer (exclusief toegang Floriade en parkeren).

Meer informatie over de workshops


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws