Aeres 11 juni 2019

Derde editie Festival Goed Groen; sfeervol, hip én leerzaam

Derde editie Festival Goed Groen; sfeervol, hip én leerzaam

De derde editie van het door Aeres Velp georganiseerde festival Goed Groen was een buitengewoon succes. Natuur en duurzaamheid zijn een vanzelfsprekend thema op het festival, zowel in het programma als in de organisatie.

Vanaf woensdagmiddag 15.00 uur tot en met 21.00 uur wisten ruim 2000 bezoekers hun weg te vinden naar het sfeervolle Festival Goed Groen in Velp. Het jonge festival creëert een unieke beleving; midden in de natuur, hartje lente met een uitgebreid programma met livemuziek, duurzame lezingen, workshops en lekker eten en drinken. Het Festival Goed Groen wordt georganiseerd door Aeres (V)MBO Velp. De live muziek werd voor het tweede jaar op rij verzorgd door de Velpse band Rewinders en een nieuwkomer voor het festival: de entertainers Roos,Toos en Coos.

De stylisten van onze eigen mbo-opleiding Styling & Design wisten de bezoekers wederom te fascineren met hun styling talenten waarmee ze het festival doormiddel van bewerkte meubels, tapijten en decoraties aangekleed hebben. Het bloemwerk van de bloemstudenten op de expositie Bloemsierkunst oogstte veel complimenten en de hoveniers in opleiding hebben hard gewerkt om al het groen rondom het festival zo bloeiend en strak mogelijk te verzorgen. Samen laten de studenten zien dat als krachten worden gebundeld er veel bereikt kan worden, vakwerk ten top!

Kleine achthonderd euro voor goede doel Alzheimer Nederland
Het Festival Goed Groen zet zich elk jaar weer in voor een goed doel. Dit jaar gingen de opbrengst van € 790,=  van de bloemenworkshop, boeketten verkoop van “365 dagen bloemen”, Smithers-Oasis en Coole Koppies kinderschmink naar stichting Alzheimer.

Sfeer proven kan op de Facebookpagina van het festival.

Foto: Henk van den Broek


Meer nieuws