06 juli 2023

Vacatures regiocoördinatoren Platform vmbo groen

Vacatures regiocoördinatoren Platform vmbo groen

Het Platform vmbo groen zoekt regiocoördinatoren. Regionaal worden diverse activiteiten voor beroepsgerichte docenten georganiseerd en wordt samenwerking gezocht met andere vo en mbo scholen en de beroepspraktijk. Er zijn vijf regio’s, elke regio heeft twee coördinatoren. Op dit moment is in elke regio een vacature.

In Platform vmbo groen zijn bijna 100 vmbo scholen in Nederland vertegenwoordigd, alle vmbo groen scholen van de (voormalige) AOC’s en vo scholen die lid zijn van de VBG (Vereniging Buitengewoon Groen). Het platform is verdeeld in vijf regio’s .

Bij de lancering van Platform vmbo groen in maart 2021 zijn we gestart met 10 regiocoördinatoren: per regio twee coördinatoren. Op dit moment is er voor elke regio een vacature voor een coördinator. We zijn we op zoek naar enthousiaste beroepsgerichte groen docenten/ coördinatoren/ vakgroepvoorzitters met organisatorische en verbindende kwaliteiten.

Wil jij een bijdrage leveren aan goed vmbo groen onderwijs, door kennis te delen met collega’s en in de regio het vmbo groen onderwijs sterker te profileren en positioneren?

Neem dan contact op met de coördinator van Platform vmbo groen: Edith Diepeveen.


Meer nieuws