GroenPact 17 mei 2019

Innovatieprijs Kenniscentrum Natuur-en Leefomgeving voor studenten mbo en hbo

Innovatieprijs Kenniscentrum Natuur-en Leefomgeving voor studenten mbo en hbo

Studenten die hebben meegedaan aan een project van het Kenniscentrum Natuur- en Leefomgeving, worden extra in het zonnetje gezet tijdens de grote KCNL Exponar Groen Perspectief op 10 oktober. Door hun project aan te melden voor de Studenten Innovatieprijs, kunnen ze een leuk geldbedrag winnen.

Er zijn twee categorieën, ‘groen mbo’ en ‘groen hbo’. Binnen iedere categorie nomineert de jury de drie beste inzendingen voor de finale.. Voorwaarde om mee te kunnen doen is dat er is samengewerkt met één of meer bedrijven of instellingen en dat het project onderdeel was van een KCNL-project. De genomineerden worden geïnterviewd en gefilmd voor het KCNL Exponar Groen Perspectief op 10 oktober, hier worden dan ook de winnaars bekend gemaakt.
Aanmelden voor de studenten innovatieprijs kan tot 14 juni, via de website van KCNL (www.kcnl.nl). Op de website staat ook meer informatie over de procedure en de voorwaarden.

Groenpact Impactprijs
Studenten met innovatieve ideeën staan volop in de belangstelling. Ze kunnen naast deze prijsvraag voor projecten rond natuur- en leefomgeving dit jaar ook weer meedingen naar de Groenpact Impactprijs 2019. Deze wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden, de inschrijving hiervoor opent na de zomer. De Groenpact Impactprijs is voor projecten uit het hele groene domein, voor leerlingen en studenten van vmbo tot Wageningen Universiteit. 
 


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws