Groenpact 01 juli 2022

VHG & CIV Groen Docentendag

VHG & CIV Groen Docentendag

Op 6 oktober vindt de 6e editie van de VHG -CIV Groen docentendag plaats. Op deze jaarlijks terugkerende dag praten we docenten uit het groene mbo én vmbo bij over innovaties en ontwikkelingen in de groenvoorzieningssector. Dit jaar op het Floriade terrein.

Ben jij vmbo-docent en wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het groene vak en te weten komen wat voor vakkrachten de sector in de toekomst nodig heeft? En daarbij ook kennis, ervaring en ideeën uitwisselen met vakgenoten? Dan mag je deze dag op deze inspirerende locatie vol aansprekende voorbeelden niet missen!

Een dag vol inspiratie en ontmoeting!

De afgelopen jaren was de docentendag druk bezocht. Docenten waren positief vanwege de actualiteit en het feit dat men collega’s kon ontmoeten en vooral ervaringen kon delen. Lees hier het verslag van de vorige keer.

Vmbo docenten gezocht!

Ben jij vmbo-groendocent? Dit jaar willen we naast mbo-docenten ook nadrukkelijk vmbo-groendocenten uitnodigen. Op diverse plekken in het land werken bedrijven, mbo- en vmbo-scholen nauw samen om studenten en leerlingen te laten zien hoe mooi en veelzijdig onze groene sector is. Die samenwerking willen we graag intensiveren en uitbreiden.

>> hier wordt het programma gepubliceerd en de mogelijkheid om aan te melden


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws