AOC Raad 31 oktober 2018

Als de dijk breekt… schrijf nu in voor bijscholing keuzevak water

Als de dijk breekt… schrijf nu in voor bijscholing keuzevak water

Op dinsdag 20 november wordt de zeer goed gewaardeerde eendaagse cursus ‘Als de dijk breekt…’ door Wateropleidingen aangeboden. Deze dag is voor vmbo docenten die het keuzevak Water aanbieden en hun kennis over waterbeheer willen uitbreiden. Inschrijving is mogelijk tot 6 november 2018, dus wees er snel bij!

Ook van Aeres Hogeschool Wageningen staan er bijscholingscursussen voor profiel groen open voor inschrijving. Naast het bestaande aanbod gerelateerd aan de groene keuzevakken, heeft Aeres Hogeschool Wageningen nieuwe profieldagen ontwikkeld. De profieldagen staan in het teken van het opdoen van vakkennis over de inhoud van de profielmodule en het ontwerpen van praktijkgerichte profiellessen. Een excursie naar een bijpassende organisatie of bedrijf in de groene sector is onderdeel van alle profieldagen.

De bijscholing profiel groen wordt voor slechts €30,- per dag aangeboden. Benut dit gesubsidieerde aanbod nu het nog kan! 
Op de overzichtspagina van het cursusaanbod van profiel groen kan je per cursus meteen zien of er een datum bekend is en doorklikken op de betreffende button voor meer informatie en inschrijving. Als er nog geen datum bekend is, kan je gebruik maken van de button ‘Ik heb belangstelling’. 

Voor vragen over het bijscholingsaanbod van profiel groen kan je contact op nemen met kwartiermaker Edith Diepeveen.


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws