AOC Raad 26 april 2018

Geef uw mening over het CSPE profielvak groen 2018

Geef uw mening over het CSPE profielvak groen 2018

Ook dit jaar wordt uw mening gevraagd over het CSPE profielvak vmbo-groen. De meeste scholen hebben dit jaar voor het eerst ervaring opgedaan met de profielvak-cspe’s. Het is daarom van extra belang om de enquête (voor 29 mei!) in te vullen.

De opbrengst van de enquête wordt ingebracht in de normeringsbijeenkomsten en bespreekt het College voor Toetsen en Examens (CvTE) met een afvaardiging van de AOC Raad.

De resultaten van de bespreking zijn in principe input voor de ontwikkeling van de profielvak-cspe’s vanaf 2019. Ze kunnen ook leiden tot bijstellingen van de syllabi vanaf 2021. Door het invullen van de CSPE-enquête draagt u bij aan beide. Daarom vragen wij u om deze enquête zorgvuldig in te vullen. 

De CSPE-enquête staat online tot 15 juni 2018. Wilt u uw mening mee laten tellen bij het vaststellen van de normering dan moet u de enquête uiterlijk 29 mei 2018 invullen.

Benut deze kans en geef uw mening over het CSPE profielvak groen van dit jaar. Informeer ook uw collega's over deze enquête en vraag hen deze in te vullen. Uw mening telt!

>> Invullen online enquête 

Meer nieuws