AOC Raad 19 september 2018

Nieuw aanbod bijscholing vmbo groen beschikbaar

Nieuw aanbod bijscholing vmbo groen beschikbaar

Momenteel staan er 12 bijscholingscursussen voor profiel groen open voor inschrijving. Naast het bestaande aanbod gerelateerd aan de groene keuzevakken, heeft Aeres Hogeschool Wageningen nieuwe profieldagen ontwikkeld. Per profielmodule wordt een cursusdag aangeboden. De profieldagen staan in het teken van het opdoen van vakkennis over de inhoud van de profielmodule en het ontwerpen van praktijkgerichte profiellessen. Een excursie naar een bijpassende organisatie of bedrijf in de groene sector is onderdeel van alle profieldagen.

Binnenkort zal er ook een nieuwe datum voor de eendaagse cursus ‘Als de dijk breekt…’ worden gepland. Deze dag is voor vmbo docenten die het keuzevak Water aanbieden en hun kennis over waterbeheer willen uitbreiden.

De bijscholing profiel groen wordt voor slechts €30,- per dag aangeboden. Benut dit gesubsidieerde aanbod nu het nog kan! 

Op de overzichtspagina van het cursusaanbod van profiel groen kan je per cursus meteen zien of er een datum bekend is en doorklikken op de betreffende button voor meer informatie en inschrijving. Als er nog geen datum bekend is, kan je gebruik maken van de button ‘Ik heb belangstelling’. 

Voor vragen over het bijscholingsaanbod van profiel groen kan je contact op nemen met kwartiermaker Edith Diepeveen.
 


Meer nieuws