Coöperatie Leren voor Morgen 06 juni 2018

Denk duurzaam mee over het curriculum voor PO en VO

Denk duurzaam mee over het curriculum voor PO en VO

Na een succesvolle eerste ronde kijkt de Coöperatie Leren voor Morgen uit naar de tweede ronde van curriculum.nu, waar we mee gaan denken over de Grote Bouwstenen van het curriculum. De bijeenkomst vindt plaats op 19 juni in Utrecht. Een uitgelezen kans om duurzame innovatie structureel op de agenda te krijgen.

Begin juni komen de uitkomsten van de ontwikkelteams beschikbaar, evenals de reactie van de ontwikkelteams over onze feedback van de eerste ronde. De Coöperatie Leren voor Morgen heeft vertegenwoordigers van de ontwikkelteams Mens en Maatschappij, Burgerschap, Mens en Natuur en Digitale Geletterdheid uitgenodigd.

We komen bij elkaar op 19 juni 2018, in Utrecht, tussen 17.00 en 20.00 uur. Er wordt gezorgd voor een eenvoudige maaltijd.
 
Iedereen wordt van harte uitgenodigd om op deze bijeenkomst zijn duurzame stem te laten klinken bij dit proces, waarin de leerdoelen en eindtermen van het PO/VO overdacht worden. Aanmelden kan bij Giuseppe van der Helm van de Coöperatie Leren voor Morgen, tel 06-41600703.


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws